En del af Ji-sig Taekwondo Stevns

Jitae MassagePriser | Rabat | Restitution | Booking 

 

Her hos Jitae Massage gives den klassiske fysiurgiske massage, som også kaldes sportsmassage.

Massagen virker på mange forskellige måder, bl.a. ved at sænke evt. muskelsmerter, forøge de bløde vævs smidighed (muskler, sener, ledbånd og muskelhinder), koordinere musklernes naturlige spænding (tonus) og dermed skabe bedre muskelbalance.
Med andre ord, medfører massagen at bevægeapparatets funktioner normaliseres, hvilket letter kroppens udskillelse af affaldsstoffer og tilførsel af frisk, ilt- og næringsrigt blod.

Massage kan med fordel bruges i et træningsforløb, til at øge restitutionen, og formindske perioden, samtidig kan massage afhjælpe begyndende skader og små skavanker.
Har man derimod reelle skader med overrivninger (fiber sprængninger, ødelagte senere o.lign.), er det ikke noget der kan masseres væk, dette skal behandles af læge eller fysioterapeut/kiropraktor.

De typer massage der gives er:
Helkropsmassage – ca. 60 minutter
Bagside (bagsiden af benene, sæde, ryg, skulder og nakke) – ca. 40 min.
Rygmassage (Ryg skulder og nakke) – ca. 30 min.
Benmassage (for og bag) – ca. 30 min.

Tiden er afhængig af kropsstørelse, således er det massagen og ikke tiden der betales for!

Din massør vil være Tomas Espensen

Jeg er uddannet fysiurgisk massør på Sportskropskolen i København.
Til dagligt arbejder jeg i forsvaret, bor sammen med Michelle og vores dejlige dreng Jonathan.

Jeg er 40 år, og har på Stevns min egen Ji-sig Taekwondo Klub, ud over Ji-sig Taekwondo er jeg bla. fysisk aktiv med trailløb, cykling og svømning, dykning, havkajak og er uddannet idræts instruktør i forsvaret.

Hvad skal du forvente ?

Har du ikke før fået massage kan det virke lidt skræmmende at skulle være næsten afklædt foran en fremmed.
Lad mig slå fast med det samme: Mænd har altid underbukser på, og kvinder har altid trusser og BH på.
Når du kommer til klinikken kan du afklæde dig, undtaget undertøj.
Du vil starte med at ligge på maven, og du får et lagen over dig, kun den del af din krop som jeg arbejder med vil være blotlagt. når bag siden er masseret færdig, vender du dig om på ryggen, og forsiden masseres, igen er du selvfølgelig dækket af et lagen.

Under hele forløbet er du selvfølgelig velkommen til at spørge, ligesom du selvfølgelig til hver en tid kan sige stop hvis du føler ubehag.
Efter massagen er du mere end, velkommen til at side og slappe af, evt. med en kop te eller vand

Sportsmassage

Hos mig får du en grundig sportsmassage.

Hvordan man ønsker at bruge den er op til en selv, nogen bruger den til afslapning, wellness om man vil, nogen imod smerter, og andre som et frisk pust i hverdagen.

Sportsmassage er dog udviklet til sportsfolk, med henblik på restitution, således kan en massage efter træning eller konkurence nedsætte ømhed og stivhed i musklerne med op til 30% faktisk har det en stor gavnlig effekt op til 3 timer efter, det er derfor at feks. cykelhold altid deres massør med, eller man hører om fodbold spillere der skal til massage.

Som amatør kan man dog stadig have gavn af massagen i restitutions øjemed, ved at få massage 1 gang om ugen, eller hveranden uge feks. Det vil stadig hjælpe på musklerne og på sigt være med til at øge præstationen.

For ikke sportsfolk, vil man ud over at give sig selv et lækkert frikvarter i hverdagen, have gavn af at få musklerne løsnet, få en støre blodgennemstrømning af musklerne og derved øget transport af affaldsstoffer.

Er man feks. Lige begyndt at løbe, kan massage være en god ide, mange stopper igen eller holder lange pauser fordi de bliver ømme eller får ondt, og så skal man starte forfra, hvorfor ikke blive i træningen og få hjælp med musklerne?
 


Der kan næsten ikke undgås ømhed under massagen, og denne kan varierer meget, personer der er fysisk aktive vil som regel føle mindre ømhed end personer der er stille sidende, og kraftige personer vil føle mere ømhed end slanke, dette skyldes den måde vores kroppe udvikler sig i forhold til vores hverdag.

Samtidig går sportsmassage dybere ind i muskelvævet end feks. wellness massage, og derfor vil det føles hårdere.